Wednesday, June 29, 2016

UCAPAN OTAI POWERGOLD, MASALAH CLOSE SALE, APA YANG UNTUNGNYA JOIN POWERGOLD?


UCAPAN MASTER DZAMRY



RAKAN2 NIAGAKU DI KOPEMASTRG JEWELLERY@KTJ
DN JUGA RAKAN2 NIAGAKU DI POWERGOLD..

Ape kabor....sihat ke semua?
Mcm mner bisness.....masih merangkak@dh meroket?
Nasihatku..
Dn inginku ingatkn sekali lagi...
Dn dh berkali2ku ingatkn pd semua..

1.TAHUN PERTAMA BISNESS ADALAH TAHUN BARU NK MENYUSU..BLM KENAL APE ITU DUNIA......BLM TAHU APE2 BAB DUNIA BISNESSS..JGN MELATAH@GIVE UP...TERUSKN JER

2.TAHUN KE DUA BISNESS...MERUPAKAN TAHUN BARU NK CELIK MATA..NK LIHAT PERSEKITARAN DN NK KENAL APE ITU CABARAN BISNESSS...APE YG ADE DIDALAMNYA.....JGN GIVE UP JUGA..TERUSKN PERJUANGAN..

3.TAHUN KE TIGA...MERUPAKAN TAHUN YG PENUH CABARAN,PENUH DUGAAN,PENUH DGN TIPU MUSLIHAT....TAHUN YG BOLE DIKATAKAN...BISNESS AKAN GOYANG,AKAN JATUH@TERUS TUTUP....KRN TAHUN NI DUGAAN BISNES YG AMAT BESAR....JGN GIVE UP..TERUSKN DN FOKUSS....JIKA BERSABAR..PASTI AKAN MENANG DN TERSENYUM NANTI

4.TAHUN KE EMPAT...MERUPAKAN TAHUN YG BERCAHAYA BG YG BETUL2 BERTAHAN DGN DUGAAN,CABARAN DN FIZIKAL....IN SHAA ALLAH...SAPE YG BERTAHAN SEHINGGA TAHUN INI.....PASTI AKAN TERSENYUM LEBAR NNTI........TERUSKN DN JGN GIVE UP UTK MASUK TAHUN KE LIMA

SEMOGA  APE YG KU BERITAHU..MENJADI PENDOMAN@IKTIBAR DLM MENERUSKN PERJUANGAN BISNESSS.....
JGN CEPAT MELATAH
JGN MNJATUHKN SESAMA2 INSAN
JGN MNGAIBKN
JGN MENGHINA
TERUSKN PERJUANGAN....
U BUAT U USAHA U DAPAT..
WASSALAM...


Buat sapa yg ade masalah close sale..



           " SILA BACA INI SAMPAI HABIS "
maaf sy bukan sembang kencang semata..ini jualan retail.
Apa sy tulis itulah saya buat..jujur sy Tak de skrip..hanya buat, apa yg saya pernah share sblm ni... ðŸ‘‡ðŸ‘‡ðŸ‘‡ðŸ‘‡ðŸ‘‡ðŸ‘‡
Ramai sangat ade masalah CLOSE SALE..
pum pang ..pum pang cerita kat customer..last2 customer diam seribu bahasa..plg kurang bg alasan NNTI TYA SUAMI DULU!!!
Tak taw nak kabo guane.. tapi kite pakai SATU teknik je... tp mmg dr dlu ,gune ni..TEKNIK SANGKA BAIK KAT ALLAH. ingat!!!
"ALLAH BERADA DALAM SANGKAAN HAMBANYA"
apa yang kita cakap,apa yang kita rasa,apa kita fikir,juga adalah satu DOA. Fikir positive, result positive
Awal2 balas wasup customer..dah setting dlm kepala otak
" Ya Allah, aku yakin ni rezeki aku, KAU YG PGG HATI DIE YA ALLAH, kau bantu aku, kau bantu aku close sale customer ni, kau bukak hati customer ni untuk dpt manfaat dr product aku, kau bantu aku untuk die terima dgn baik harga product aku"
Bkntu je..mmg setiap kali bls wasup.ape pun die tya..jawab dlu..dgn submit DOA pd ALLAH! dan jgn lupa bersyukur .setiap rezeki yg masuk.ingat!!
"takkan bergerak pun satu zarah, tanpa kuasa DIA"
mcm2 jugak dgn HATI MANUSIA dia yang pegang...Yg ui!! buat la target fbads budget 1k sekali pun kalau ALLAH xbuka pandangan dan hati manusia tu untuk tgk,bc iklan kita..pun xkn jadi jugak lah!
JANGAN SESEKALI SOMBONG DGN ALLAH...ALLAH mmg suke kita merayu2 walaupun sbnrnye DIA dh tahu apa yg kita nak..sebab apa??
SEBAGAI TANDA KITA HAMBA DIA!
RUGI SAPA XGUNA ZERO MARKETING SBNR!
"ALLAH S.W.T"
yang lain tu semuanya hanyalah TOOLS atau PLATFORM.
Moga bermanfaat👆🏻☺

UNTUNGNYER JOIN POWERGOLD....



Untung nyer join Powergold..😍😍😍
* Beli emas dgn harga lbh murah..👍
* Beli utk diri sendiri dapat bonus..👍
* Beli utk kwn dpt bonus👍
* Jual balik dpt harga tinggi..👍
* Kawan beli dapat bonus..👍
* Kawan dpt bonus, lagi2 kita dpt bonus..👍
* Ajak kawan jadi ahli pun bonus masuk.👍
* Nk jual runcit2 pun untung..👍
Setiap BELIAN emas 1gram di POWERGOLD, sesiapa sahaja.. akan dapat RM1.... Best👍😍👍😍
Berminat sertai kami... Tinggalkan no wassap anda... Sy masukkan dlm group emas... ðŸ˜‰
Contoh : Anda beli 100g Gold Bar di POWERGOLD, anda dapat RM100 rebat balik, sy pun dapat tp RM200 stokis yg tolong key in rm2x1gram upah key in saja!....
Tak rugi join Powergold..
💎Kawan u join
U dpt rm50 upah taja ahli💰
Rm400 upah taja stokis💰
Semua pendaftaran diuruskan oleh stokis
💎Bonus pairing ðŸ’¶
kiri kanan ialah pairing AB(c syarat sorang je utk layak kita dpt bonus pairing )
😞😞Dulu:
* Beli emas mahal..👎
* Dapat emas sahaja..👎
* Nak jual balik kedai ambil rendah..* Ajak kwn beli x dpt apa2 bonus..👎
😍😍Skrg:
* Beli emas lbh murah..👍
* Beli utk diri sendiri dapat bonus..👍
* Beli utk kwn dpt bonus👍
* Jual balik dpt harga tinggi..👍
* Kawan beli dapat bonus..👍
* Kawan dpt bonus, lagi2 kita dpt bonus..👍
* Ajak kawan jadi ahli pun bonus masuk.👍
* Nk jual runcit2 pun untung..👍

Pendek kata langsung x de rugi join powergold..untung berganda2 ada lah..Setiap BELIAN emas 1gram di POWERGOLD, sesiapa sahaja.. akan dapat RM1.
Contoh : Anda beli 100g Gold Bar di POWERGOLD, anda dapat RM100 rebat balik, sy pun dapat tp RM200 stokis yg tolong key in rm2x1gram upah key in saja!....

SEDIKIT TAZKIRAH DARIPADA DR ZAKIR NAIK

Dr Zakir Naik Fan Official Club: mesej yg indah yg membuatkan sy malu dgn diri sendiri



▪Anda pernah terfikir macam mn klau kita guna Al-Quran📗 seperti menggunakan phone ?
▪mcm mana klau kita boleh bawa Al Quran ke mana shj kita pergi .. dlm beg dan dlm poket ?
▪mcm mn kalau kita perhatikan helaian Al-quran beberapa kali sehari📆?
▪mcm mana kalau kita balik untuk mengambilnya kalau terlupa ?
▪mcm mn kalau kita buat mcm kita tak blh hidup tanpanya?
-sememangnya kita tak blh hdup tnpanya.. ! 
▪macammana kalau kita bg Al Quran kat anak2 sbg hadiah ?
▪mcm mn kalau kita baca msa mengembara ðŸš??
▪mcm mana kalau kita jdkan Al quran satu prioriti setiap hari .dengan logo
" Quran ialah kawan baik sy"
▪hanya 7% akan send mesej ini
▪jadilah di antara mereka & hantar ke seramai org yg mungkin👬👭.
▪jngn jadi di antara 93% yg takkan kongsi mesej ni
▪fikir.. walaupun skali ... pada masa hari pengadilan.. kita akan sedar kita buka mesej stiap hari dari kawan2....
▪kita kongsi/forward lawak dan gosip ...
▪tapi berapa kali kita buka Quran📗  dan baca mesej dari Allah subhaana wa ta'ala ?
▪kongsikan bersama kawan dan keluarga...!!

❇terbukti secara saintifik :
💠mendengar al quran mengurangkan sel kanser bahkan memusnahkan sel kanser
💠menguatkan daya ingatan dan mencegah stroke
💠membuang caj positif dlm badan  

- di dlm dunia🌎 di mana semuanya menggunakan elektrik dan mmberi kesan negative trhadap kita . pelajari kepentingan ini .

syaitan👹 berkata :
"macam mna manusia berkata yg mereka cintakan Allah dan mengingkari suruhanNya, dan berkata mereka membenci aku👹 padahal mereka mengikuti suruhanku"
▪hanya 60 saat untk kegunaan org yg disayangi . hantar sbg peringatan
tlg..
jngn hantar nanti ..
hantar sekarang ðŸ˜­ðŸ˜­ðŸ˜­peringatan buat diriku jua

PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN POWERGOLD

POWERGOLD I-QUE MEMOREE POWERGOLD BEAUTY & HEALTH JUICE POWERGOLD CHOCOLATE POWERGOLD SHIFFA OIL POWERGOLD...